Ποιοι Είμαστε

Μικροβιολογικά

Εργαστήρια

Ποιοι Είμαστε

Η Ιατρική Γνωμάτευσις Ε.Ε. είναι μια εταιρεία με τεράστια εμπειρία διαθέτοντας δυναμική παρουσία πλέον των 11 ετών στο χώρο των Μικροβιολογικών Διαγνωστικών εξετάσεων. Η εμπειρία τόσο των ιατρών όσο και των συνεργατών μας, έχουν αποφέρει σε χιλιάδες πελάτες μας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στο χώρο της πρόληψης και της πρωτοβάθμιας διάγνωσης.

Στη μακρόχρονη αυτή πορεία μας συνεργασθήκαμε με πλήθος μεγάλων εταιρειών εξασφαλίζοντας οικονομικά πακέτα check up, τόσο για τα στελέχη όσο και για τους εργαζομένους.

Η αγάπη, αλλά και η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια, μας δίνει τη δύναμη αλλά και την ώθηση να επενδύουμε και να γινόμαστε καλύτεροι με μοναδικό σκοπό το δικό σας όφελος, εξασφαλίζοντάς σας το υπέρτατο αγαθό, αυτό της Υγείας.

 

Ασφαλή λήψη δείγματος

Play Video

Κοινωνικές παροχές

Η εταιρεία στα πλαίσια των κοινωνικών παροχών – ετησίως χορηγεί δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές παροχές σε ιδρύματα,  γηροκομεία, συλλόγους, ομάδες, όπως στον οργανισμό “Το χαμόγελο του παιδιού”.

logopng_kalikatzaros
smile

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή 07.00 – 13.00

Εκτός Τετάρτης17.30 – 20.00

Σάββατο08.00 – 12.00

Μεγάλου Αλεξάνδρου 42, Άνω Λιόσια

Στα ιατρεία μας πραγματοποιούνται Μοριακά & Rapid Τεστ Covid-19  κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Παναγίας Γρηγορούσης 41, Ζεφύρι

210 231 9801

Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες, για να κλείσετε ραντεβού και να προγραμματίσουμε την επίσκεψη σας

Στα ιατρεία μας πραγματοποιούνται Μοριακά & Rapid Τεστ Covid-19  κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες, για να κλείσετε ραντεβού και να προγραμματίσουμε την επίσκεψή σας.